zostawiłem dziś swoje na alektryke. termin całkiem znośny, zobaczymy ile wydam
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
Ja bym powiedział, że ceny w pełni 'humanitarne'.
W moim przypadku była usterka nietypowa - okazał się zmiażdżony przewód elektryczny czujnika intercoolera.
Stało to się po wymianie rozrządu w wyniku nieuważnego montażu - robił mi to ktoś inny.
Dodatkowo doszła wymiana przepływomierza (miałem go już kupionego wcześniej)
Cała usługa - podpięcie do kompa, jazdy próbne a potem zdemontowanie częściowe zawieszenia silnika, naprawa przewodu i montaż ... za robociznę 150 zł.
Nie odczułem, abym był w jakikolwiek sposób naciągany. Doprawdy widać, że wiedzą czego mają szukać.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
zadzwon do ASO i zapytaj o cene - wyeliminujesz tym samym jedna z mozliwosci.
co rozumiec pod haslem 'AUtobodex' ? serwis w okolicach Zyrardowa?
(kumpel mi cos o nich mowil, ale sam nie mam doswiadczen)
.... tym samym pozostaje jeden warsztat (z tych 3 wymienionych) ktory polecam z czystym sumieniem :szeroki_usmiechkazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
ASO raczej odpada, albo warsztat na syreny albo Autobodex : http://www.autobodex.waw.pl/strona6.htm , często opisy przeróżnych usterek naprawianych w tym warsztacie można znaleść na forum http://forum.tdi-tuning.pl/Zamieszczone przez Piotr_Za na wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Pytałem się ostatnio na Syreny o rozrząd to robią na oryginałach , bo jakl mówi Pan Piotr on nie kombinuje na jakiś zamiennikach.Zamieszczone przez Piotr_Zna wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex
Zresztą zadzwoń do nich masz telefon na 1 stronie i się zapytaj o rozrząd.
Czasami nie odbierają, ale się nie zrażaj :szeroki_usmiechpozdrowienia
Komentarz
-
-
Dokładnie opiszę co i jak jak dostanę rachunek okazuje się że jednak trochę więcej wyjdzie niż się spodziewałem. Co mnie zaskoczyło okazało się że do zrobienia jest za około 3 tys., Jednak miłe zaskoczenie było w momencie kiedy zgodzili się na dopłatę pod koniec miesiąca reszty gdyż tylko na ten cel miałem przeznaczone 2200 max. Zobaczymy jak zrobią, wtedy ocenię dokładnie. Chociaż pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. I sądzę że będzie to moje miejsce wizyt w razie jakichkolwiek napraw.Zamieszczone przez aldamjakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?
Komentarz
-
-
Co oni znaleźli za 3 tyś zł?Zamieszczone przez modocDokładnie opiszę co i jak jak dostanę rachunek okazuje się że jednak trochę więcej wyjdzie niż się spodziewałem. Co mnie zaskoczyło okazało się że do zrobienia jest za około 3 tys., Jednak miłe zaskoczenie było w momencie kiedy zgodzili się na dopłatę pod koniec miesiąca reszty gdyż tylko na ten cel miałem przeznaczone 2200 max. Zobaczymy jak zrobią, wtedy ocenię dokładnie. Chociaż pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. I sądzę że będzie to moje miejsce wizyt w razie jakichkolwiek napraw.Zamieszczone przez aldamjakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?140 KM @ 327 Nm
Komentarz
-
-
3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
-
A więc, rozrząd, kolumna kierownicy, zawieszenie przednie do zrobienia, turbinę też, tarcze cierne z tyłu, świece, jeszcze zobaczą drzwi bo czujnik nie działa od kierowcy i jeszcze coś tam. Dokładnie wymienię wszystko jak będzie zrobione. Stwierdziłem że jak robić to wszystko za jednym zamachem i nie rozdrabniać się.Zamieszczone przez aldam3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?
Komentarz
-

Komentarz